MIJN
VERHAAL

Onstaan uit een passie voor de brute kracht van elektrische motoren. Ik wil de eboard community laten groeien met onze activiteiten.

Een passie, door begon het allemaal mee. Een passie voor de brute kracht van elektrische motoren. En in het begin monteerde ik dan ook zelf grote elektrische motoren op boards en maakte mijn eigen batterijen.
Dit alles om de kosten laag te houden maar om zo wel te kunnen genieten van de kracht en snelheid die hoort bij deze boarden.

De pure vrijheid die je voelt wanneer je steeds vertrouwder op het board kan staan is niet te omschrijven. En zeker iets wat iedereen een keer gevoeld moet hebben. Daarom heb ik gekozen om eboards tegen een laag bedrag te gaan verhuren. Zo krijgt iedereen een kans om een keer een rit te maken op een board zonder dat je hiervoor veel geld hoeft te betalen.

Dus wacht niet langer en reserveer een board!
Of stuur een bericht via de livechat hier onderaan de website, er zit altijd iemand voor je klaar met antwoorden.

Voordat je op pad gaat krijg je knie, pols en elleboogbeschermers & een helm, waarna je nog een uitleg krijg van het board.  De boards gaan 40km/u op de snelste stand en kunnen zo'n 15 tot 20 km ver op 1 accu.

HET TEAM
Andre Versteeg

Founder & current owner of rEBOARD.

 

Schrijf je in voor updates

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle